Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Bij de gemeente Gorinchem kennen we goede primaire en secundaire voorwaarden. Deze zijn gebaseerd op de Cao gemeenten en op onze eigen lokale regelingen. Uiteraard kijken we met elkaar hoe we je een passend aanbod kunnen doen!

Omdat we flexibel zijn, denken we graag mee als je bepaalde wensen hebt. Meestal zetten we tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek de puntjes op de i.

Goed salaris en IKB

Als je bij de gemeente Gorinchem komt werken, ontvang je een goed salaris. De functies zijn goed ingeschaald. Hierbovenop ontvangt iedere medewerker een Individueel Keuzebudget (IKB) van ruimt 17,05%. Dit budget bevat onder andere de vakantietoelage, eindejaarsuitkering, de levensloopbijdrage en omgerekend extra verlof. Je kunt je eigen budget flexibel inzetten, bijvoorbeeld om extra verlofuren te kunnen kopen of een (elektrische) fiets voordelig aan te kunnen schaffen. Je kunt het ook uit laten betalen.

Ontwikkeling en opleiding

We vinden het heel belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daar krijg je dan ook tijd, ruimte en begeleiding voor bij de gemeente Gorinchem. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding, een cursus of een training. Dat kan zowel intern als extern.

Flexibel werken

Bij veel functies kun je zelf bepalen waar en wanneer je jouw uren maakt. De werktijdenregeling is heel flexibel. Ook zorgen wij dat jij de juiste apparatuur hebt om je werk te kunnen doen, zoals een laptop of telefoon.

Pensioen en bedrijfszorgpakket

Als medewerker bij de gemeente Gorinchem bouw je pensioen bouw bij het ABP. Daarnaast bieden we alle werknemers het Bedrijfszorgpakket aan. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van bedrijfsfysiotherapie, een eerstelijns psycholoog of een ergocoach voor tips voor je werkplek. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je werkt goed en met plezier bij ons kunt doen.