Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden van een vacature bij de gemeente Gorinchem? Solliciteer dan direct. Dit kan via de knop solliciteren bij de vacature. Heb je nog vragen of wil je graag al persoonlijk contact leggen? Neem dan contact op met één van de contactpersonen van de vacature.

Gesolliciteerd, en nu?

Heb jij je motivatie(brief) en cv opgestuurd? Dan ligt de bal nu bij ons. We moeten een selectie gaan maken. Dit doen we direct of na de uiterste sollicitatiedatum wanneer alle sollicitaties binnen zijn. We laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Houd je telefoon en mail dus goed in de gaten. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het sollicitatiegesprek maken we kennis. Wie ben jij? Wie zijn wij? Wij kijken of je past bij de functie en andersom. Natuurlijk wil jij ook een beter beeld krijgen van ons. Heb je bepaalde vragen, bijvoorbeeld over de functie, de organisatie of de cultuur? Stel die dan tijdens het gesprek, daar is ruimte en tijd voor.

Eventueel vervolggesprek

Na het sollicitatiegesprek is het soms nodig of prettig om een vervolggesprek te plannen. Bijvoorbeeld als er veel kandidaten zijn of als een kennismaking met enkele andere collega’s gewenst is.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Willen wij met jou door en wil jij graag bij ons komen werken? Dan is het tijd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. We spreken met je over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We kijken wat een passend aanbod is en denken graag met je mee als je bepaalde wensen hebt, bijvoorbeeld over werkdagen. Als je het prettig vindt, kunnen we je ook gelijk een korte rondleiding geven. Na dit gesprek worden de documenten opgesteld en naar je toegezonden.

Welkom!

Is alles rond? Dan teken je je arbeidsovereenkomst en ben je aan boord. Samen maken we er wat moois van.